Healing för 2

Vi vill kunna ge Vänner, Kollegor och Partners en lugn och rofylld plats för att knyta nya band medans ni fyller på med energi.


Ta en möjlighet att bli ompysslade tillsammans med lugnande te och bubbel. Allt tas i lugn och ro och besöket varar ca en Timme, Ni fåren 30 min behandling med två Healers och gott om tid att prata och ha det trevligt.

För Bara 800kr


Har ni några önskemål från musik till upplägget så tveka inte att höra av er vi är vana vid alla önskemål.

Vi har tystnadsplikt och är väldigt diskreta så ni är i trygga händer.


Kontakt görs enklast via Mail hedwigochjeppe@gmail.com

Eller via ett inbokat telefonsamtal

Eller Via KIK Royaljeppe Queenhedwig

Specificera gärna Par healing när ni skickar.

Dubbel Trubbel Healing


Hedwig & Jeppe är två healers som båda specialiserar sig på olika former av Healing, Spiritualitet och Häxkonst. Vilket dom slår ihop för att göra en extra intensiv behandling för att tackla dom mest dränerande behoven.

Dom använder sin expertis för att ge dig en maximal healing.

Du får en behandling med två Healers under ett besök på en timme som kombineras av samtal och Te.

Pris1200kr en dubbel trubbel healing är lika intensiv som 3 vanliga behandlingar.

Har du speciella önskemål eller frågor tveka inte att höra av dig!


Bokning görs via Mail:hedwigochjeppe@gmail.com

Eller KIK Royaljeppe  &  Queenhedwig

Specificera gärna Dubbel Trubbel Healing när du tar kontakt!

After Work!


Två av dom bästa sakerna man kan göra som ett team är After Work och teambuilding så varför inte komma närmare kollegorna som ett team med en spirituell afterwork som kommer vara en upplevelse ni kommer prata om länge.


Under kvällen så kommer ni uppleva en seans med ande kontakt och en underbar grupphealing med två medium. Vi fokuserar på att hålla en munter och mysig ton på kvällen. Vi serverar skumpa och tilltugg efter era önskemål och där finns möjlighet att tillgodose allergier och dieter.


Ni kommer alla gå hem med en varierande goodiebag sammanställd av oss, som har ett tema av det spirituella så ni kan fortsätta att tänka på kvällen långt efteråt. Vi tycker att det är viktigt att enspännande kväll ska kunna vara en viktig del i jobbet och vara enväldigt bra öppning för nya kollegor att bli inkluderade.


Under våra event så har vi väldigt högt i tak med mycket skratt och värme. Det blir en atmosfär som skänker ett lugn, som sedan fortsätter i vardagen & på arbetsplatsen.


Vi kommer ge en generell vägledning och många olika tips under kvällens gång och har ni några projekt eller problem så kan vi diskutera dessa innan, så det blir en enkel lösnings orienterad diskussion under kvällen så ert företag/grupp kan få den motivationen och vägledningen ni behöver.


Vi är väldigt flexibla med hur ni själva vill ha upplägget och vigör alltid vårt bästa för att tillgodose eran vision. Vi har inte stött på någon förfrågan som har varit för stor.

Vi har möjlighet att ta emot er i någon av våra utvalda lokaler i Malmö eller Trelleborg och där är vi också flexibla. Vill ni att vi ska vara i era lokaler så behöver vi ha ett möte i lokalen en vecka innan planerat datum.


Vi finns tillgängliga via sms eller på vår Mail.

Viden bokning så planerar vi in ett telefonsamtal så vi kan prata igenom alla detaljer och svara på era frågor.

Det är viktigt för oss att känna att ni har en bra överblick så ni ska kunna slappna av och ha en underbar tid med oss.

Pris700kr / Person vid bokning över 4 så kan vi hitta ett mindre pris


KIK Royaljeppe  Queenhedwig

Mail:hedwigochjeppe@gmail.com

SexuellHealing

hos Jeppe eller Hedwig


Traditionell healing fokuserar till största del med att tillgodose hela kroppen. Den sexuella healingen är mycket mer specifikt inriktad på din sexualitet. Hos oss får du möjligheten att hitta en trygg och lugn stund till att diskutera ditt sexliv i stor detalj. Alla behöver kunna få prata ut om sina djupaste tankar kring sex där inget område är förbjudet eller tabu att prata om. Vi har båda lång erfarenhet och tystnadsplikt. Vi gör allt vi kan för att hålla ditt besök så diskret som möjligt för vi värnar om din integritet.


Vi börjar med en pratstund där du kan varva ner. Vi kan prata om precis allt som rör ditt sexliv och var ärlig om dina tankar, hos oss har du en trygg plats att prata på.

Under samtalet går vi in på hur healingen fungerar. Under healingen så kommer det tillföras energier som tar bort blockeringar och öppnar upp dina kanaler till en högre sexuell frekvens.


Män

Tanken bakom behandlingen är att du ska få känna dig lugn, glad och nöjd med vem du är i livet och din sexuella identitet. Du får en trygg miljö att prata ut om allt från porr till fantasier och sex. Behandlingen görs helt efter din bekvämlighet så du känner att du har kontroll över vad som sker under behandlingen. Behandlingen kan också vara till stor hjälp med din självkänsla och den har hjälpt många med problem som impotens, tidig utlösning och sexuellt trauma.


Kvinnor

Om där är något vi alla har gemensamt så är det en svårighet att prata om den sexuella standarden vi sätter på oss självs. Våra kroppar går igenom en enorm förändring. Tanken bakom behandlingen är att du ska känna dig välkommen och få en varm miljö till att läka och bygga upp dig själv och ditt självförtroende, speciellt under och kring ditt sexliv. Vi kan diskutera alla tankar och funderingar du har runt sex, relationer och trauma. Vi har hjälpt många kvinnor i alla situationer från olika förhållanden eller att få tillbaka lusten efter en graviditet och sexuellt obehag.


Ett tillfälle tar ca en timme Pris 500kr

Bokningar Görs via:

Mail:Hedwigochjeppe@gmail.com

KIK: Queenhedwig eller Royaljeppe